آموزش وردپرس

غیر فعال کردن دیباگ وردپرس

غیر فعال کردن دیباگ وردپرس

هنگام ایجاد و نگهداری یک وب سایت یا افزونه وردپرس، ممکن است با خطاهایی مواجه شوید که مانع از عملکرد آن می شود. به همین دلیل است که دانستن نحوه اشکال زدایی وردپرس مهم است. اشکال زدایی به معنای شناسایی و حذف باگ ها یا خطاهای کد شماست.این مقاله هفت نکته در مورد نحوه غیر فعال کردن دیباگ وردپرس را بررسی می کند – از فعال کردن حالت اشکال زدایی تا نصب افزونه های اشکال زدایی. به این ترتیب، می توانید به سرعت مشکلات کد را در سایت خود تشخیص دهید تا آن را روان تر کنید.

اشکال زدایی چیست؟
با استفاده از تم ها و افزونه های مختلف با وب سایت خود با مشکلاتی مواجه شده اید. گاهی اوقات این می تواند ساعت ها طول بکشد تا منبع مشکل را پیدا کنید. بنابراین، اینجاست که اشکال زدایی می تواند کمک کند. شما می توانید اشکال زدایی را به روش های مختلفی فعال کنید و این سند به شما نشان می دهد که چگونه.

نصب پلاگین ها یا تم های جدید و به روز رسانی یا اضافه کردن کد سفارشی می تواند باعث تضاد شود. بنابراین، برخی از مسائل، مانند صفحه سفید مرگ، ممکن است وب سایت شما را غیرقابل استفاده کند. برخی دیگر فقط در شرایط خاصی ظاهر می شوند و با ویژگی ها یا افزونه های خاص مشکل ایجاد می کنند.

اینها معمولاً با غیرفعال کردن دستی همه افزونه ها قابل رفع هستند و می توانند به صورت جداگانه مشکل را حل کنند. بنابراین از این طریق می توانید متوجه شوید که کدام افزونه باعث درد می شود. همچنین می‌توانید برای بررسی اینکه آیا مشکل از این طرف است یا خیر، به تم دیگری بروید. متأسفانه همه اینها زمان زیادی می برد.

اگر حالت اشکال زدایی را فعال کنید، یک خطای PHP و گزارش هشدار نمایش داده می شود. بنابراین، این می تواند به شما کمک کند منبع مشکل را به سرعت پیدا کنید.

شما می توانید از این برای جلوگیری از برخی مشکلات استفاده کنید. به عنوان مثال، برخی از خطاها فقط قابل مشاهده به نظر می رسند، حتی اگر همه چیز در سایت شما به خوبی پیش رود.

و می توانید حالت اشکال زدایی را با استفاده از یک افزونه یا به صورت دستی فعال کنید. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه این کار را با استفاده از هر دو روش انجام دهید.

و همچنین، مهم نیست که کدام روش را انتخاب می کنید. انجام این کار روی دسکتاپ توصیه نمی شود (همانطور که نصب ها، توییک ها و … جدید انجام می شود) بنابراین با انجام این کار می توانید محیط تست خود را بررسی کنید، خطاها را پیدا کنید و هر مشکلی را بدون خطا برطرف کنید.

روش 1 – اشکال زدایی را از حالت اشکال زدایی وردپرس با استفاده از یک افزونه فعال کنید
بنابراین، اگر مطمئن نیستید که با فایل های سایت خود چه کاری انجام دهید یا روش 2 را بسیار پیچیده می بینید، افزونه WP Debugging راه حل مناسبی است. با دنبال کردن مراحل زیر می توانید اشکال زدایی را با یک افزونه فعال کنید:

به داشبورد > افزونه ها > افزودن بروید.
در نوار جستجو، wp debugging را تایپ کنید.

غیر فعال کردن دیباگ وردپرس

روی دکمه Install در نقشه اشکال زدایی WP از نتایج کلیک کنید. پس از نصب افزونه، دکمه فعال سازی را در محل دقیق مشاهده خواهید کرد.
بر روی دکمه “فعال کردن” کلیک کنید؛
به داشبورد > افزونه ها > WP Debugging بروید.
تیک کنار گزینه Set WP_DEBUG to true را انتخاب کنید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید.

غیر فعال کردن دیباگ وردپرس

روش 2 – اشکال زدایی را با استفاده از دستی فعال کنید.
بنابراین، اگر ترجیح می دهید این کار را به صورت دستی انجام دهید و مشکلی در ویرایش فایل سایت ندارید، یا اگر در سایت گیر کرده اید (مثلاً صفحه سفید مرگ) و گزینه دیگری ندارید، چگونه می توان با ویرایش wp خود این کار را انجام داد. فایل -config.php.

چگونه به فایل wp-config.php دسترسی پیدا کنیم؟
قبل از انجام هر گونه تنظیمات بر روی فایل های خود، یک نسخه پشتیبان کامل از وب سایت خود ایجاد کنید. همچنین توصیه می شود قبل از ویرایش فایل اصلی را کپی کنید. چیزی این خطای اولیه را می دهد. همیشه می توانید از آن فایل اصلی برای شروع دوباره استفاده کنید.

ما از سرویس گیرنده FTPZ File برای این مقاله استفاده خواهیم کرد، بنابراین آن را روی رایانه خود نصب کنید (مگر اینکه با مشتری FTP دیگری که ترجیح می دهید آشنا باشید). بیا شروع کنیم:

دسترسی FTP شما به داده های مدیریت سایت FileZilla
به سرور خود وصل شوید.
به پوشه public_html (root) وب سایت خود بروید. بنابراین، در اینجا باید فایل wp-config.php پیدا شده را پیدا کنید.
روی فایل کلیک راست کرده و گزینه “Download” را انتخاب کنید تا فایل را در رایانه خود کپی کنید.
فایل را در ویرایشگر کد باز کنید و فایل را ویرایش کنید. می توانید فایل را با استفاده از یک ویرایشگر کد مانند Sublime Text یا Notepad ++ ویرایش کنید.
به پایین بروید و به «همین است، ویرایش را متوقف کنید! انتشار مبارک» خط
مقدار زیر را قبل از آن خط قرار دهید و تغییرات را ذخیره کنید:

define(‘WP_DEBUG’، true);
define(‘WP_DEBUG_LOG’، true);
مرحله 8: پس از اصلاح فایل، فایل را دوباره به سرور خود آپلود کنید (با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP) و فایل اصلی را با فایل اصلاح شده جایگزین کنید.

با انجام این مراحل، حالت اشکال زدایی را فعال کرده و یک فایل debug.log ایجاد می کنید تا خطاهای خود را ذخیره کنید.

برای غیرفعال کردن حالت اشکال زدایی پس از اتمام، مراحل فعال کردن را تکرار کنید، فقط این یک بار، کدی که قبلاً اضافه یا اصلاح شده را به صورت زیر کاملاً حذف کنید:

define(‘WP_DEBUG’, false);

6 نکته برای رفع اشکال در وردپرس

هنگامی که سایت وردپرس شما از کار می افتد یا دارای صفحه سفید مرگ (WSoD) است، پاسخ متداول این است که افزونه ها / تم ها را غیرفعال کنید و به روز رسانی آنها را بررسی کنید.

در حالی که این برای محدود کردن مقصر مفید است، می‌تواند زمان‌بر، ناکارآمد باشد، و همچنین می‌توانید اجازه دهید که مشکل واقعی بدون توجه باقی بماند. به همین دلیل است که داشتن ابزار مناسب می تواند یک تغییر واقعی بازی باشد.

1. WP_DEBUG را فعال کنید
فعال کردن WP-DEBUG احتمالاً ساده ترین راه برای کمک به عیب یابی مشکلاتی مانند خطای بحرانی در وردپرس است.

برای فعال کردن آن، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. به فایل wp-config.php در پوشه public_html دسترسی پیدا کنید.
2. به دنبال این خط کد بگردید:

/* همین، ویرایش را متوقف کنید! وبلاگ نویسی مبارک */
3. خط کد زیر را بالای آن اضافه کنید:

define (“WP_DEBUG”، درست)؛
2. گزارش خطای WPDP را فعال کنید
برای شناسایی هر گونه خطای اتصال پایگاه داده، می توانید گزارش خطای WPDP را فعال کنید.

شیء جهانی $wpdb دارای متغیری به نام $show_errors است. و اگر این را روی true تنظیم کنید، می توانید برای هر پرس و جوی داده شده، خطاهای SQL را در خروجی وردپرس ایجاد کنید.

فایل class-wpdb.php برای وردپرس. ثبت خطای پایگاه داده به عنوان درست تنظیم شده است
برای فعال کردن این، به /public_html/wp-includes/class-wpdb.php خود بروید و فایل را باز کنید. کلاس wpdb را جستجو کنید و متغیر $show_errors را به true تغییر دهید.

3. گزارش های خطای وب سایت خود را بررسی کنید
گاهی اوقات، هنگام مرور سایت خود می توانید با صفحه خطاهای سرور فاصله ای مواجه شوید. و برای رفع چنین مشکلی می توانید گزارش های خطای وب سایت خود را بررسی کنید.

انجام یک بررسی گزارش کلی می تواند به توسعه دهندگان مبتدی و پیشرفته کمک کند تا مشکل وب سایت را تشخیص دهند.

سپس می توانید از جستجوی گوگل برای یافتن راه حل احتمالی استفاده کنید. ما مراحل دقیق تری را برای بررسی ورود خطاهای وب سایت در این آموزش پوشش داده ایم.

4. هنگام تنظیم کد خود از محیط مرحله بندی وردپرس استفاده کنید
اگر می خواهید اشکالات موجود در سایت وردپرس خود را به حداقل برسانید، می توانید این کار را با اجرای کد ابتدا در یک سایت مرحله بندی انجام دهید.

یک سایت استیجینگ تقریباً شبیه سازی دقیق وب سایت زنده شما است و می تواند در زیر دامنه خصوصی شما میزبانی شود. این سایت به عنوان یک زمینه توسعه برای هر کدی که می خواهید برای سایت زنده خود فشار دهید عمل می کند.

این محیط بیشتر برای بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو قابل مشاهده نیست. بنابراین می‌توانید آزادی بیشتری برای بهینه‌سازی، تنظیم و آزمایش تغییراتی که می‌خواهید ایجاد کنید، بدون تأثیرگذاری بر سایت عمومی و زنده خود داشته باشید.

5. SCRIPT_DEBUG را فعال کنید
به طور پیش فرض، وردپرس از نسخه کوچک شده فایل های CSS و جاوا اسکریپت برای کمک به بهبود زمان بارگذاری سایت شما استفاده می کند. با این حال، این می تواند یک مشکل باشد زیرا ممکن است خطاها را در اسکریپت ها/افزونه هایی که استفاده می کنید پنهان کند.

برای تغییر اجرای اسکریپت، وردپرس یک ثابت نیز ارائه می دهد که می توانیم آن را به فایل wp-config.php اضافه کنیم، یعنی:

define(‘SCRIPT_DEBUG’, true );
SCRIPT_DEBUG را در wp-config.php فعال کنید
وقتی مقدار درست تعریف شود، وردپرس به طور خودکار نسخه‌های کوچک نشده تمام فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت را بارگیری می‌کند و باعث می‌شود همه افزونه‌ها از نسخه کامل خود استفاده کنند.

6. خطاهای PHP را شناسایی کنید
با استفاده از phpinfo می توانید خطاهای PHP را در مراحل اولیه اسکریپت های خود تشخیص دهید. این فایل می تواند اطلاعاتی در مورد وضعیت فعلی PHP از جمله گزینه های کامپایل و پسوندها، نسخه PHP، محدودیت های اندازه فایل PHP، حداکثر زمان اجرا، محیط، نسخه سیستم عامل، سرصفحه های HTTP و مجوز خروجی بگیرد.

برای انجام این کار، می توانید فایل php.ini را برای فعال کردن گزارش خطا پیکربندی کنید. با این حال، برخی از خدمات میزبانی، از جمله طرح میزبانی مشترک هاستینگر، این گزینه را غیرفعال می کنند.

دلیلش این است که شما دسترسی ریشه ای برای فعال کردن این ویژگی ندارید.

اما، می‌توانید از جستجوگر کد PHP برای کمک به خطاهای نحوی استفاده کنید، که به شما یک دستیار ساده برای بررسی خرابی‌ها در کدتان ارائه می‌کند. و برای بررسی دقیق تر، می توانید از IDE هایی مانند Eclipse یا PHPStorm نیز استفاده کنید.

خلاصه
ما با این راهنمای نهایی دیدیم که حالت اشکال زدایی وردپرس را فعال یا غیرفعال کنیم. اگر نیاز به اشکال زدایی وردپرس دارید، حالت اشکال زدایی داخلی وردپرس راهی مناسب برای مشاهده خطاها و هشدارهای PHP فراهم می کند.

می توانید آن را مستقیماً از داشبورد خود فعال کنید. در غیر این صورت، می توانید با استفاده از یک افزونه یا افزودن یک قطعه کد به فایل wp-config.php سایت خود، آن را فعال کنید.

اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، می‌توانید از ابزارهای داخلی یا شخص ثالث دیگر مانند New Relic (که به مجوز شما نیاز دارد) یا افزونه رایگان Query Monitor استفاده کنید.

به این مطلب امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *