آموزش های پرستاشاپ

آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ

آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ

آیا پرستاشاپ امن است؟ آیا این سوال در ذهن شماست؟ یکی از مهمترین مواردی که در صورت استفاده از CMS باید به آن توجه کنیم امنیت است. کدی که در اینها استفاده می شود به دلیل رایگان بودن و آسیب پذیری های آن کاملاً شناخته شده است، بنابراین طبیعی است که در هنگام استفاده از آن اقداماتی که باید در نظر بگیریم تا سایت ما کاملاً ایمن باشد چندین مورد باشد. به همین دلیل است که امروز ده نکته آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ را در نظر می گیریم.

اینها 10 نکته اساسی برای بهبود نصب پیش فرض پرستاشاپ هستند، این به شما این امکان را می دهد که فروشگاه آنلاین امن تری داشته باشید، هم برای شما و هم برای مشتریانتان. با این حال، این نکات اساسی هستند و نباید به عنوان یک راهنمای قطعی یا کامل در نظر گرفته شوند. راه های زیادی برای ایمن سازی PrestShop وجود دارد که در ادامه خواهیم دید.

1.یک هاست خوب انتخاب کنید
یکی از نکات اصلی برای افزایش امنیت پرستاشاپ، هاست است. در صورت امکان، قبل از انتخاب محل میزبانی سایت خود، باید اطمینان حاصل کنیم که ارائه دهنده هاست ما تمام اقدامات لازم را برای ایمن نگه داشتن آن انجام می دهد، به خصوص اگر در یک سرور اشتراکی هستیم، جایی که نمی توانیم از آسیب پذیری های سایت های دیگر جلوگیری کنیم. . تاثیر می گذارد. به عنوان مثال، در Infranetworking آنها هاستینگ را برای این نوع CMS به طور کامل بهینه کرده اند و در صورتی که هنوز پروژه خود را شروع نکرده اید، می توانید نگاهی به طرح های میزبانی فروشگاه های آنلاین بیندازید که شامل SSL، دامنه و پرستاشاپ می شود!

و در صورتی که سرور خودمان را داریم، داشتن تنظیمات امنیتی مربوطه و همچنین به روز رسانی های مربوطه نیز بسیار مهم است. از آنجایی که حتی داشتن یک سرور اختصاصی یا VPS نیز از آسیب پذیری ها، بدافزارها و هرزنامه ها مستثنی نیستیم.

2.پلاگین ها، تم ها و cms را به روز نگه دارید
به روز رسانی ها بسیار مهم هستند و به همین دلیل است که بدون شک باید نرم افزار مورد استفاده خود را در آخرین نسخه به روز نگه داریم. در واقع، این نه تنها از نظر CMS و افزونه های آن مهم است، بلکه چیزی است که باید در سمت سرور نیز به آن توجه کنیم، به خصوص اگر بخواهیم سایت خود را تا حد امکان امن نگه داریم.

ما باید اطمینان حاصل کنیم که همیشه آخرین به روز رسانی ها را داشته باشیم تا آسیب پذیری هایی که در به روز رسانی های جدید پیدا شده و اصلاح شده اند را برطرف کنیم، علاوه بر این موارد چندین بار قابلیت های جدیدی را برای ما به ارمغان می آورد که بدون شک برای ما خوب است که به کاربران خود ارائه دهیم. بهترین تجربه

3.برای به خاطر داشتن افزونه ها و تم ها
نکته بسیار مهم دیگری که باید در مورد افزونه ها و موضوع سایت خود در نظر بگیریم این است که در انتخاب آنها دقت کنید. نصب این نوع نرم افزارها از جایی توصیه نمی شود، باید مطمئن شویم که از منابع امن هستند، پشتیبانی دارند، به طور مکرر به روز می شوند و ….

بنابراین، ما نه تنها از آسیب پذیری ها اجتناب می کنیم، بلکه بدون شک عملکرد سایت خود را نیز افزایش خواهیم داد. از طرف دیگر، نصب نکردن افزونه‌های غیرضروری نیز بسیار مهم است، توصیه می‌شود فقط افزونه‌هایی را که استفاده می‌کنیم داشته باشیم و آن‌هایی را که نیستیم حذف نصب کنیم.

4.افزونه های امنیتی را نصب کنید
از سوی دیگر، اگرچه توصیه نمی‌شود که افزونه‌های بیشتری از حد لازم داشته باشید، اما مواردی وجود دارند که می‌توانند از نظر امنیت بسیار مفید باشند.

به عنوان مثال، برای افزایش امنیت پرستاشاپ، مواردی وجود دارند که می توانند به ما کمک کنند تا قسمت سرپرست پرستاشاپ خود را به عنوان احراز هویت دو عاملی برای بک آفیس ایمن کنیم که به ما امکان می دهد از فاکتور احراز هویت گوگل در سایت خود استفاده کنیم. کدهای کپچا را به فرم ها، نظرات و غیره اضافه کنید، که می توانیم برای مثال از No Captcha reCaptcha استفاده کنیم. مسدود کردن IP ها و غیره

بدیهی است که ما نباید همه آنها را نصب کنیم، اما برخی بسته به آنچه دقیقاً نیاز داریم ممکن است به ما کمک کنند.

5.از رمزهای عبور و کاربران قوی استفاده کنید
یکی دیگر از اقداماتی که می‌توانیم انجام دهیم و علاوه بر اینکه امنیت سایتمان را بسیار بالا می‌برد، پیاده‌سازی آن بسیار آسان است، رمز عبور و کاربرانی است که استفاده می‌کنیم.

در مورد آنها، باید در نظر گرفت که آنها باید تا حد امکان قوی باشند، حداقل حاوی برخی از نویسه های خاص، مخلوطی از حروف بزرگ و کوچک و همچنین اعداد باشند، و مهمتر از همه باید طول آن برابر باشد. حداقل هشت کاراکتر

هرچه رمز عبور ما قوی تر باشد، حدس زدن برای آن ها دشوارتر خواهد بود، بنابراین احتمال هک شدن یا به خطر افتادن ما کمتر خواهد بود. به یاد داشته باشید که امروزه راه‌های زیادی برای حدس زدن رمزهای عبور وجود دارد، و روش‌های ساده‌ای مانند «pass»، «123456» حتی بیشتر از آن هستند.

پس بدون شک اگر می خواهیم امنیت را افزایش دهیم بهتر است از یک قوی استفاده کنیم و حتی می توانیم از یک ژنراتور آنلاین برای آن استفاده کنیم.

6. مراقب مجوزهایی که اختصاص می دهیم باشید
چیزی که باید در نظر بگیریم این است که مجوزهای 777 را به فایل ها و دایرکتوری ها ندهیم، این یک نقص بزرگ در امنیت سایت ما است. ما همیشه باید از حداقل مجوزهای لازم برای جلوگیری از آسیب پذیری ها استفاده کنیم، به عنوان مثال، اگر از suPHP با مجوزهای 755 برای دایرکتوری ها و 644 برای فایل ها استفاده می کنیم بیش از حد کافی است.

اگر بخواهیم سایت خود را ایمن نگه داریم تحت هیچ شرایطی نباید از این مجوزها سوء استفاده کنیم و در نهایت یکی از بزرگترین دلایل نقض شدن سایت ها همین اشتباه است.

7. از گواهی ssl استفاده کنید
از آنجا که ما یک فروشگاه داریم، چیزی که قطعا باید از آن استفاده کنیم گواهی SSL است. این امر علاوه بر اینکه برای انجام ایمن تراکنش‌ها ضروری است، رمزگذاری داده‌های مبادله شده توسط مشتری و سرور، امری است که مانع از آن می‌شود که در صورت رهگیری داده‌ها به هر نحوی، نتوانند کاری با آن انجام دهند.

علاوه بر آن، اعتباری را در مقابل کاربر به ما می دهد، زیرا وقتی قفل را در نوار بالای مرورگر می بیند، به طور خودکار متوجه می شود که سایت از گواهی SSL استفاده می کند و داده های به اشتراک گذاشته شده رمزگذاری شده و در آن مبادله می شود. یک راه مطمئن

8. دایرکتوری مدیریت را تغییر دهید و آن را از طریق.Htaccess ایمن کنید
اگر در سایت ما یک بخش واقعا حساس و مهم باشد، بخش مدیریت است. به همین دلیل است که انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از دسترسی پرسنل غیرمجاز به آن هرگز ضرری ندارد. این نکته برای افزایش امنیت پرستاشاپ حیاتی است.

یکی از راه‌های انجام این کار، تغییر نام دایرکتوری است، که با آن باید تأکید کنیم که استفاده از «admin»، «admin123»، «administrator» و غیره توصیه نمی‌شود. از آنجایی که این موارد بسیار رایج هستند، همیشه بهتر است از نامی استفاده کنید که حدس زدن آن آسان و دشوار باشد.

از طرف دیگر، ما همچنین می‌توانیم از htaccess خود برای قرار دادن یک رمز عبور دیگر در پوشه مدیر خود استفاده کنیم، بنابراین با استفاده از این گزینه یک لایه امنیتی دیگر به آن اضافه می‌کنیم.

ما می توانیم این کار را به روش زیر انجام دهیم :

cd / home / user / public_html
htpasswd -c /home/user/.htpasswd user

و سپس فایل .htaccess را با موارد زیر ایجاد می کنیم:

nano -w /home/user/.htaccess
ErrorDocument 401 default
AuthType Basic
AuthName "Restricted access"
AuthUserFile "/home/usuario/.htpasswd"
require valid-user

تغییر مالک را فراموش نکنیم

chown user: user /home/user/public_html/.htaccess /home/user/.htpasswd

اگر دسترسی به SSH نداریم، می‌توانیم این کار را از cPanel در بخش «Privacy Directory» انجام دهیم.

آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ

دایرکتوری را انتخاب می کنیم

آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ

و نام کاربری و رمز عبور می گذاریم

آموزش افزایش امنیت پرستاشاپ

9. فایل های غیر ضروری را حذف کنید
مانند افزونه ها، حذف فایل هایی که استفاده نمی شوند بسیار مهم است. به عنوان مثال، پس از اتمام نصب، باید پوشه ” install” را حذف کنیم، همین امر در مورد فایل های “README” و غیره صدق می کند.

داشتن فایل هایی که نیازی به آنها نداریم در سایت خود الزامی نیست. این فقط احتمال به خطر افتادن آن را افزایش می دهد.

10. بک آپ های مکرر تهیه کنید
پشتیبان گیری به خودی خود یک اقدام امنیتی نیست، آنها واقعاً به افزایش امنیت پرستاشاپ کمک نمی کنند، اما بسیار ضروری هستند زیرا ممکن است شکست بخورند. به همین دلیل است که بسیار مهم است که مکرراً پشتیبان گیری کنید، نه تنها در صورت خرابی چیزی، بلکه باید آرام و مطمئن باشید که در هر زمان، در عرض چند ثانیه، در صورت نیاز می توانیم فروشگاه خود را دوباره راه اندازی کنیم.

جمع بندی

همانطور که می بینیم، اگر بخواهیم امنیت پرستاشاپ را افزایش دهیم، کارهای زیادی می توانیم انجام دهیم. به همین ترتیب، نکته مهم این است که تمام تلاش خود را انجام دهیم تا احتمال هک شدن، داشتن بدافزار یا هرزنامه را کاهش دهیم. علاوه بر این، بدون شک این نکات به ما کمک می کند تا کاربران سایت ما را مکانی راحت و امن ببینند.

به این مطلب امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *